IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Bar Colis

Nëse kërkoni një ambjent ku mund të çlodheni nga puna e perditshme apo dëshironi të konsumoni diçka gjate kohës suaj të lire ju ftojmë në barin Colis.Në qëndër është kafja Grand Café Garibaldi me shije të veçantë që ne e ofrojmë posacërisht për ju. pije nga më të thjeshtat e deri tek më luksozet. Për të qënë pran jush bari jon ofron Vend per parkim e wifi falas kështu që ejani pran nesh pasi fokusi I Bar Colis jeni ju Ne bëjmë gjithçka për të ju bërë të ndiheni mire e plotë energji për jetën. Shërbim I standarteve të fundit me profesionalizëm mos nguroni të vizitoni Bar Colis aty ku dita juaj fillon me buzëqeshje. Për të gjithë prindërit që duan ti shkëpusin fëmijët nga monotonia e përditshme apo nga varësia e paisjeve teknologjike në shtëpi zgjidhja jemi ne. Colis grup në Kamëz ofron një nga këndet e lojrave më modern në kryeqytet. Ne ofrojmë argëtim për të vegjlit tuaj, Me standarte nga më cilësoret gëzojmë dhe zgjojmë imagjinatën dhe fantazinë e tyre. Mos harroni të kaloni në këndin e lojrave të Colis, sepse aty do të gjeni vetëm fëmije të lumtur.Ne ofrojmë mundësi të shkëlqyera që fëmijët tuaj jo vetëm të socializohen, por dhe të shfaqin talentet e tyre në kërcenim, apo këndim ,të luajne me shumëllojshmërin e lojrave pran nesh. Të gjithe ju vogëlush jeni të lire të shfaqni vetveten. Pasi Colis Group ka në focus vetëm haren dhe buzëqeshjen tuaj.

Call Now ButtonCall